10-03-20

Let op! Aangepast programma congres a.s. donderdag

Vanwege het coronavirus hebben we de programmering van het congres 'Onderweg van overleven naar leven' van a.s. donderdag 12 maart op bepaalde punten aangepast.

Het plenaire ochtendprogramma gaat door. Dit is niet alleen te volgen voor de deelnemers in de zaal, maar ook voor de thuisblijvers via een speciale livestream. Voor de mensen die het programma alleen volgen via een livestream: vanaf 10 uur zijn we in de lucht. Houd je telefoon bij de hand om je stem te laten horen! Instructies hiervoor krijg je tijdens het congres.

We starten het programma met de lancering van de korte film ‘Wat je niet ziet’. Daarna presenteren we wat we zijn tegengekomen, wat we hebben opgepakt en hoe we onderweg zijn. Een panel van mensen met wie we hebben samengewerkt vertelt over wat Wij zien je Wel bij hen in beweging heeft gebracht.

Dan biedt voorzitter Ton Heerts aan minister Hugo de Jonge, de ouders, de professionals, de organisaties en iedereen die bij Wij zien je Wel betrokken is het rapport van de Werkgroep en een digitaal magazine aan. We sluiten af met een uitgebreide, informele lunch. Tijdens de lunch gaan we met elkaar in gesprek, beantwoorden we vragen en horen we graag wat wensen en verwachtingen zijn voor het vervolg. Het middagprogramma vervalt; de deelsessies hopen we op een later moment alsnog invulling te geven.

Interesse om ook deel te nemen? Er zijn nog plekken. Je kan je nog aanmelden tot op de dag zelf.